Wildlight Chair - ID: PL11097

40% - KODE

UrbergWildlight Chair

Mere info

Mere om Wildlight Chair fra Urberg

Wildlight Chair fra Urberg er en lille, men stabil campingstol, som du nemt kan tage med på udflugten eller vandreturen. Stolen er lavet i slidstærke materialer med åbninger i ryggen, der giver dejlig ventilation på varme dage. Stolen leveres i en praktisk taske med karabinhage, der fastgøres på ydersiden af rygsækken eller oppakningen.
Wildlight Chair er nem at folde ud og montere uden brug af værktøj.

Egenskaber for Wildlight Chair:
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Maksimal last: 90 kg
Total vægt: 1100 g
Ydermål LængdexBreddexhøjde 55x58x68
Pakkemål ca. 39x12x17 cm
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Campingmøbler

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!