Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Women's Lyngen Merino T-shirt - ID: PL11023

OUTLET
15% ekstra - KODE

UrbergWomen's Lyngen Merino T-shirt

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Lyngen Merino T-shirt fra Urberg

Lyngen Merino T-shirt Women's Urberg er en klassisk t-shirt til damer. T-shirten er lavet af blød, tynd merinould og er syet med med raglanærmer, der forhindrer hudirritationer, når du har rygsæk på. Det traditionelle vaskemærke i nakken er erstattet af et tryk, som også minimerer risikoen for ubehag, når du er aktiv.
  • Fibre: 18,5 mikron
  • Mulesingfri merinould

Material: 100% Uld
Egenskaber for Women's Lyngen Merino T-shirt:
Knaplukning: Nej
Materialevægt: 180 g/m2
Materiale: Merinould
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Lynlås: Nej
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet.

Mere fra Urberg

Se alle T-shirts

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!