Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Women's Skaftö Boot - ID: PL11408

Julefest
30% - KODE

UrbergWomen's Skaftö Boot

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Skaftö Boot fra Urberg

Skaftö Women's Boot fra Urberg er lave gummistøvler til damer. Støvlerne har et stålled i sålen, der gør dem vridningsløse og giver stabilitet til fødderne, når du slentrer i regnen.
Materiale: Natur- og syntetisk gummi
Fri for PVC
For: Bomuld

Pleje
Rengør dine gummistøvler med lunkent vand og en blød svamp. Lad dem tørre langsomt, brug ikke tørreskabe eller varme, da det kan tørre gummiet ud. Hvis de bliver våde indeni, tørres de lettest, hvis de får lov til at stå på hovedet eller lægge i avispapir. Når de rengøres, kan de smøres med egnet gummismøremiddel. Det beskytter materialet mod udtørring eller misfarvning. Når de opbevares, bør de ikke placeres i direkte sollys eller i et rum med for høj varme, hvilket kan få gummiet til at tørre ud.
Egenskaber for Women's Skaftö Boot:
Vinter Foret: Nej
Removable insole: Ja
Skafthøjde: Medium
For: Bomuld
Skaft længde: 16 cm
Udvendigt materiale: Gummi
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Snøring: Nej
Vægt pr. støvle: 510 g
Reflekser: Nej
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet.

Mere fra Urberg

Se alle Gummistøvler

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!