WP 8x32 Mono - ID: PL10680

Ny!

UrbergWP 8x32 Mono

Mere info

Mere om WP 8x32 Mono fra Urberg

WP 8x32 Mono er en vandtæt kikkert fra Urberg med 8x forstørrelse og 32mm objektiv. Kikkerten giver et skarpt og klart billede og er ideel til fugleture, vandreture, camping, koncerter eller andre udendørsaktiviteter, hvor du vil se godt i lange afstand. Urberg har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra Urberg tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet
Egenskaber for WP 8x32 Mono:
Stativbeslag: Nej
Nærgrænse i meter: 3
Øjenafstand (Eye-relief): 13,6 mm
Dioptrijustering +/- i dioptrier: 4
Vandtæt: Ja
Forstørrelse: 8 ggr
Objektivets diameter: 32 mm
Synsfelt på 1000 m afstand: 131 m
Vægt: 178 g
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Kikkerter

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!