Y-peg set (10 pcs) - ID: A017486

kampagne

UrbergY-peg set (10 pcs)

Mere info

Mere om Y-peg set (10 pcs) fra Urberg

Urberg Y-peg Set er et sæt med 10 pløkker af aluminium. I enden er en refleksnor, der gør dem synlige i mørke. Hver teltstang 14 gram og er 18 cm lang. Let at trække op af jorden med reflekssnoren. Perfekt som et supplement til dine gamle teltpløkker, eller til at udskifte dine gamle ødelagte pløkker. Y-formen gør også pløkken lettere at få ned i hård jord, og forhindrer at den bøjer sig eller knækker. Passer til alle telte. En teltpløk vejer 14 g og er 18 cm lang.
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Telttilbehør

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!