Aqua Front - ID: A030898

VAUDEAqua Front

Mere info

Mere om Aqua Front fra VAUDE

Pålidelige og robuste cykeltasker, der passer foran eller bagpå, til venstre eller til højre. VAUDE Aqua Front er vandtæt med rulle top lukning. VAUDE Aqua Front er en cykel taske i robust holdbart materiale. Tasken er meget fleksibel, og du kan have den på både for og bageste bagagebærer, eller højre eller venstre side. Fuldt vandtæt med rulle top lukning og spænde. Taskerne sælges i par.

Vandtæt
Rulle top lukning
Reflekterende detaljer
Indvendig lomme
Aftagelig skulderstrop

Egenskaber for Aqua Front:
Regntæt: Ja
Vandtæt: Ja
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 310 x 300 x 170 mm
Rumfang: 28/par L
Vægt: 1580/par g
Laptop lomme: Nej
Antal indvendige lommer: 1
Antal udvendige lommer: 1
VAUDE blev grundlagt af Albrecht von Dewitz, og det var hans begejstring for bjergsport, der blev gnisten. Oppe i den tynde bjergluft i Alperne, tog han i 1974 sin beslutning om at gøre sin hobby til sit erhverv. VAUDE er en moderne familiedrevet virksomhed, og de stræber efter at være Europas mest miljøvenlige leverandør af produkter af Outdoor produkter. Det tager sit sociale og miljømæssige ansvar meget alvorligt, og det gennemsyrer både valg af produkter og fremstillingsprocesser inden for de tre hovedområder bjergsport, cykling samt tasker og rygsække.

Mere fra VAUDE

Se alle Cykeltasker m.m.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!