Men's Escape Light Jacket - ID: A005408

kampagne

VAUDEMen's Escape Light Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Escape Light Jacket fra VAUDE

VauDe Men’s Escape Light Jacket er en membran jakke med en tiltalende vægt. Superb jakke til at bringe i pakningen, tager ikke meget plads og yder tilstrækkelig beskyttelse mod vejr og vind. Materialet er blødt og giver et niveau af komfort, som mange andre lignende jakker ikke kan prale med. Hætten kan rulles op og stuves i kraven. Egenskaber for Vaude Men’s Escape Light Jacket:
Aandtæt
Åndbar
To forlommer med lynlås
Justerbar kan forneden
Justerbare manchetter med velcro
Hætte, der kan stuves i kraven
Materiale: Skal: 100% polyester, membran: 100% polyurethan, foring: 100% polyamid
Egenskaber for Men's Escape Light Jacket:
Membran: Other
Vægt: 504 g
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Antal lommer: 2 stk
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
Forstærket områder: Nej
VAUDE blev grundlagt af Albrecht von Dewitz, og det var hans begejstring for bjergsport, der blev gnisten. Oppe i den tynde bjergluft i Alperne, tog han i 1974 sin beslutning om at gøre sin hobby til sit erhverv. VAUDE er en moderne familiedrevet virksomhed, og de stræber efter at være Europas mest miljøvenlige leverandør af produkter af Outdoor produkter. Det tager sit sociale og miljømæssige ansvar meget alvorligt, og det gennemsyrer både valg af produkter og fremstillingsprocesser inden for de tre hovedområder bjergsport, cykling samt tasker og rygsække.

Mere fra VAUDE

Se alle Regnjakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!