Weekend-deal - 25% rabat på Gridarmor!   

Classic 150 Gore-Tex - ID: A040876

kampagne

Viking FootwearClassic 150 Gore-Tex

Størrelseguide Mere info

Mere om Classic 150 Gore-Tex fra Viking Footwear

Classic 150 fra Viking Footwear er en hyldest til norsk udendørs kultur og bygget til at aldres smukt, Classic 150 er en premium sko, der giver fremragende fodstøtte og komfort på lange vandreture med fuld belastning. Unisex. Med en fuldkornet læderkonstruktion med en stænkskærm og strategiske forstærkninger, støder støvlen nemt på ridser og slid. En GORE-TEX® membran sikrer vandtæthed og åndbarhed for det bedste fodklima. Pasformen er medium, og en EVA mellemsål giver den rette blanding af stabilitet, fleksibilitet og Stødabsorption i hælen. For let skounderlag er der en norsk inspireret snøre på bagsiden. Andre funktioner omfatter indlægssål med vandretur og en praktisk D-ring til fodgængermontering.

Funktioner
  • 100% vandtæt, GORE-TEX®
  • Stærk vandrestøvler
  • Læder
  • Fremragende greb, UGC® ydersål
  • EVA mellemsål til fremragende dæmpning
  • Ekstern hælhætte til god stabilitet

Materialer
Enle / mellemsål: Gummi / EVA / UGC®
Overdel: Læder
Feed: Textile / GORE-TEX® Performance Comfort
Egenskaber for Classic 150 Gore-Tex:
Ydersål: Gummi
Udvendigt materiale: Skind
Membran: GORE-TEX
Viking er et nordisk mærke specialiseret i 100 procent vandtætte gummistøvler og støvler med et særskilt Gore-Tex lag, der beskytter mod fugt.

Mere fra Viking Footwear

Se alle Trekkingstøvler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!