Myrdrag Gore-Tex - ID: A021499

kampagne

Viking FootwearMyrdrag Gore-Tex

Størrelseguide Mere info

Mere om Myrdrag Gore-Tex fra Viking Footwear

Myrdrag er en høj jagt støvle med bæredygtig komfort er, at du kan bevæge dig stille i skoven. Det høje skaft er lavet af fuldnarvet læder af høj kvalitet, som er holdbar og langvarig, men samtidig giver maksimal beskyttelse. En 100 procent vandtæt GORE-TEX®-membran åndbar for at holde fødderne tørre og gør så de føler sig frisk. Sål med medium bredde passer i kombination med en ekstern hælkappe og giver komfortabel pasform. EVA mellemsål giver holder vægten lav og giver komfortabel støddæmpning og friktion reducerer løkkerne gør det nemt at justere pasformen. Den højt profilerede UGC® ydersål gummi giver fremragende vejgreb på både våde og tørre overflader, så du kan fokusere på jagt i stedet for at se efter, hvor du træder.
Egenskaber for Myrdrag Gore-Tex:
Ydersål: Gummi
Udvendigt materiale: Skind
Varmforet: Nej
Membran: GORE-TEX
Vandtætte: Ja
Materiale: Syntetisk
Vægt pr. støvle: 954 g
Viking er et nordisk mærke specialiseret i 100 procent vandtætte gummistøvler og støvler med et særskilt Gore-Tex lag, der beskytter mod fugt.

Mere fra Viking Footwear

Se alle Trekkingstøvler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!