Juniors' Beito GORE-TEX - ID: A068335

kampagne

Viking FootwearJuniors' Beito GORE-TEX

Størrelseguide Mere info

Mere om Juniors' Beito GORE-TEX fra Viking Footwear

Junior's Beito Gore-Tex er en gennemprøvet, vandtæt juniorvintersko, der passer perfekt, når vintervejret kommer. Den giver varme og vandtæt beskyttelse gennem en Gore-Tex membran med en blød og varm foring. Juniorstørrelser.
GORE-TEX membranen er OEKO-TEX 100 standard. Indbyggede velcrobånd, der er nemme at få fat i selv med frosne fingre. Det belagte PU-tåhoved og hæl giver ekstra forstærkning for langvarig holdbarhed. En formet EVA-mellemsål reducerer vægten, giver stødabsorbering og isolering, mens de sporty ydersåler med tunge gummikanter sikrer god trækkraft. Beito er komplet med farvede detaljer og kontrastsyninger for et moderne look.

Sål/mellemsål: Gummi/EVA
For: Gore-Tex Isoleret, Koala
Primært materiale: Tekstil/Syntetisk
Blank
Egenskaber for Juniors' Beito GORE-TEX:
Ydersål: Gummi
For: Syntetisk
Udvendigt materiale: Syntetisk
Bæredygtighed: OEKO-TEX
Udtagelig indersål: Ja
Varmforet: Ja
Membran: GORE-TEX
Viking Footwear er et nordisk mærke med speciale i 100 procent vandtætte gummistøvler og støvler. De laver også populære børnesko i høj kvalitet, men er faktiskt lige så gode til sko og støvler til voksne.

Mere fra Viking Footwear

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!