Kids' Frost Fighter - ID: A021502

Viking FootwearKids' Frost Fighter

Størrelseguide Mere info

Mere om Kids' Frost Fighter fra Viking Footwear

Frost Fighter er designet til årets koldeste dage og kan opsummeres i to ord – ultimativ varme. Denne isolerede termostøvle er Vikings varmeste børnemodel og kan holde små fødder varme og glade ved helt ned til imponerende -30 °C. Det gør den ved at kombinere let og isolerende polyuretan af høj kvalitet kaldet Elastopan® med et ekstremt varmt for af uld og polyester. Elastopan® er et 100 procent pvc-frit, bionedbrydeligt materiale. Et elastisk bånd rundt om manchetten hjælper med at holde på varmen og holde sne og snavs ude, mens en ekstra tyk PU-sål giver et godt greb og sikrer, at der er masser af plads mellem fødderne og den kolde jord.
  • Håndlavede
Materiale
1. Polyuretan.
2. Polyester/Uld.
3. Polyuretan.
Egenskaber for Kids' Frost Fighter:
Lavet i: Kina
Last: Normal
Vinter Foret: Ja
Skafthøjde: Høj
Ydersål: Syntetisk
For: Uld/Syntetisk
Udvendigt materiale: PU/Polyuretan
Udtagelig indersål: Ja
Snøring: Nej
Varmforet: Ja
Reflekser: Nej
Viking Footwear er et nordisk mærke med speciale i 100 procent vandtætte gummistøvler og støvler. De laver også populære børnesko i høj kvalitet, men er faktiskt lige så gode til sko og støvler til voksne.

Mere fra Viking Footwear

Se alle Gummistøvler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!