Elemnt Bolt - Cycling Computer - ID: A032277

Wahoo FitnessElemnt Bolt - Cycling Computer

Mere info

Mere om Elemnt Bolt - Cycling Computer fra Wahoo Fitness

Elemnt Bolt - Cykelt Computer er en aerodynamisk GPS cykelcomputer! Udstyret med Bluetooth Smart og ANT + dual-band teknologi, Elemnt Bolt - Cycling Computer fungerer med alle dine cykelsensorer. Det fungerer sammen med den gratis ELEMNT companion-app, hvor du kan opsætte alle dine datafelter, tilpasse profiler, indsamle data om træningen og nemt dele dataene - ikke flere forvirrende menuer! Plus programmerbare LED QuickLook Indikatorer, der hurtigt kan vise, om du er i fart, strækker sig efter planen. Elemnt Bolt - Cykelt Computer er designet til at måle alle præstationsdata og vise det til dig. Elemnt Bolt - Cykelt Computer er designet med aerodynamisk effekt:
Wahoo samarbejdede med en aerodynamisk cykelekspert (Dimitris Katsanis) for at forme den mest optimale cykelcomputer i denne størrelse.
- Integreret skrue til montering:
El
Egenskaber for Elemnt Bolt - Cycling Computer:
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 74.6x47.3x22.1 mm
Vægt: 62 g
Wahoo Fitness har udviklet et helt økosystem af sensorer og enheder til sportsudøvere på alle niveauer - lige fra fritidsmotionister til professionelle. Wahoo Fitness' prisvindende udvalg af Bluetooth Smart-produkter omfatter bl.a. KICKR og KICKR SNAP kondicykler, ELEMNT, ELEMNT BOLT og ELEMNT MINI smart-cykelcomputere, verdens første smartphone-opkoblede cykelcomputere og TICKR-serien af enheder til at bære på kroppen. TICKR-serien, som består af TICKR, TICKR Run og TICKR X, kombinerer pulstræning med avanceret bevægelsesanalyse.

Mere fra Wahoo Fitness

Se alle GPS

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!