Tickr Fit Optical Armband - ID: A039298

Wahoo FitnessTickr Fit Optical Armband

Mere info

Mere om Tickr Fit Optical Armband fra Wahoo Fitness

Tickr Fit Optisk Armbånd er et aktivitetsarmbånd fra Wahoo Fitness, der måler din puls direkte på håndleddet og beregner hvor mange kalorier du har brændt. Takket være sin Bluetooth-funktion kan armbåndet nemt forbindes med din telefon, cykel eller ur. Fordelagtigt slidt på både over- og underarm og komfortabelt på plads, selv under en rigtig intensiv træning! • Udstyret med LED-lys, så du nemt kan se, at aktivitetsbåndet er startet og måler din aktivitet
• Genopladeligt batteri
• To armbånd inkluderet: Små: 260mm x 25.4mm. Stort: 375mm x 25,4mm.
Egenskaber for Tickr Fit Optical Armband:
Armbandslängd: 260 - 375 x 25.4 mm
Vandbeskyttelse: IPX7
Batterilevetid: 35 h
Genopladelige batterier: Ja
GPS: Nej
Højdemåler: Nej
Optisk pulsmålere: Ja
Fod enhed inkluderet: Nej
Pulsbånd inkluderet: Nej
Wahoo Fitness har udviklet et helt økosystem af sensorer og enheder til sportsudøvere på alle niveauer - lige fra fritidsmotionister til professionelle. Wahoo Fitness' prisvindende udvalg af Bluetooth Smart-produkter omfatter bl.a. KICKR og KICKR SNAP kondicykler, ELEMNT, ELEMNT BOLT og ELEMNT MINI smart-cykelcomputere, verdens første smartphone-opkoblede cykelcomputere og TICKR-serien af enheder til at bære på kroppen. TICKR-serien, som består af TICKR, TICKR Run og TICKR X, kombinerer pulstræning med avanceret bevægelsesanalyse.

Mere fra Wahoo Fitness

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!