Comfort 65 cm - ID: WS650

WalkstoolComfort 65 cm

Mere info

Mere om Comfort 65 cm fra Walkstool

Walkstool Comfort er en svenskproduceret stol, som er perfekt til jagt, monteringsarbejde, koncerter, eller når man bare har brug for at sidde ned i nogen tid. Stolen er forbavsende lille og fleksibel, men kan bære et kvart ton.
Mød stolen, der kan gå. Som følger dig overalt og tilmed ikke er større, end at den kan ligge i tasken. Foldes sammen med en enkelt håndbevægelse. Træk benene ud for at folde stolen ud. Står stabilt uanset underlag. Skøn at sidde på - en hel kamp, en hel koncert, en timelag jagt, ved siden af fiskestangen eller i den endeløse kø. Og på arbejdet! Spørg blot hvem som helst, der ofte er nødt til at sidde på hug for at kunne udføre sit arbejde. Walkstool skåner ryg, knæ og led. Det kan mange mennesker vidne om. To siddehøjder. Juster efter behov. En fremragende gave. Start med at
forære dig selv én.

All spare parts can be ordered on www.walkstool.com under Spare parts.
Egenskaber for Comfort 65 cm:
Maksimal last: 250 kg
Total vægt: 850 g
The Walkstool is a unique product. No other foldable chair comes anywhere close to the quality or comfort offered here. It will simply be your trusted outdoor friend for many years.

Mere fra Walkstool

Se alle Campingmøbler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!