Full Zip Jacket 400 - ID: 7234

WoolpowerFull Zip Jacket 400

Størrelseguide Mere info

Mere om Full Zip Jacket 400 fra Woolpower

Full Zip Jacket fra Woolpower i 400 grams uldfrotté er et perfekt ekstra lag med hellang lynlås og høj krave. Unisex.

Full Zip Jacket er en mellemting mellem en trøje og en jakke. Klædningsstykket bruges som et ekstra lag på samme måde, som du normalt bruger en fleecetrøje, men har oven i købet alle merinouldens positive egenskaber. De skønne løkker gør, at du kan bruge Full Zip Jacket som inderlag direkte mod huden, men deres helt store force er, at de binder en masse luft og på den måde øger materialets isoleringsevne gevaldigt.

  • Tommelgreb i ærmekanten (ikke på de tofarvede)
  • Woolpower-logo broderet i nakken (ikke på de grønne)
  • Forlænget rygstykke (ikke på de tofarvede)
  • Høj forstærket krave
Materiale: 69 % uld, 29 % polyamid, 2 % elastan
Egenskaber for Full Zip Jacket 400:
Materiale: Merinould/Syntetisk
Lynlås: Fuldlængde
Hætte: Nej
Vindtæthed: Nej
Woolpower laver varmt undertøj og strømper i merinould hele vejen fra garn til færdigt tøj på sin egen fabrik i Östersund. Når Woolpower producerer tøj, tænker de langsigtet i alle henseender. Tøjet skal være tidløst, funktionelt og holde en meget høj kvalitet – i en stræben efter at modvirke slid og spild. At tøjet er lavet af merinould er grundstammen i dets funktionalitet. De vælger også at tilsætte noget syntetisk materiale for at give tøjet ekstra styrke og holdbarhed. Uld er naturens eget funktionsmateriale, som både transporterer fugt væk, varmer selvom det er vådt og ikke lugter dårligt, når du sveder. Jo større luftskifte du kan skabe tættest på kroppen, desto mere varme kan du holde på. Woolpowers eget materiale Uldfrotté Original binder meget luft og fremstilles i flere forskellige tykkelser. Woolpowers tøj findes både som lag et, lag to og lag tre. LITE-sortimentet binder den mindste mængde luft og er det køligste alternativ, mens tøj, der er strikket af materialet Uldfrotté Original 200, 400 eller 600 g har til formål at bevare den varme, din krop producerer. Sørg for at tilpasse lagene efter aktivitet og hvad, der passer til dig.

Mere fra Woolpower

Se alle Mellemlagstrøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!