Kids Crewneck 200 - ID: 3112

kampagne

WoolpowerKids Crewneck 200

Størrelseguide Mere info

Mere om Kids Crewneck 200 fra Woolpower

Det, der har størst betydning for, om dit barn kommer til at fryse eller ej, er, hvad barnet har på nærmest kroppen. Du skal lede længe efter et bedre inderlag end Kids Crewneck fra svenske Woolpower. Barnet holder sig tørt og varmt - det har du vores ord på! 4 flotte farver!

Woolpower Kids Crewneck 200 er rundstrikket. Det betyder, at der ikke er nogen sømme, der kan gnave, i hverken ærmer eller overkrop. Kids Crewneck skal nemlig bæres som inderlag nærmest kroppen. De bløde frottéløkker føles behagelige mod kroppen og klør ikke. Derudover har løkkerne en unik evne til at binde luft i stoffet (og luft er varmeisolerende), mens kun ganske lidt af stoffet er i kontakt med kroppen, hvilket kraftigt reducerer varmeafgivelsen. Merinoulden er også meget varmende, selv når den er fugtig, og den kommer ikke til at lugte dårligt, som undertøj i syntetstof kan komme til.

  • Indsyede manchetter
  • Forlænget rygstykke (forhindrer gab og varmetab)
  • Materiale: 60% Merinould, 25% Polyester, 13% Polyamid, 2% Elastan 
Egenskaber for Kids Crewneck 200:
Materiale: Merinould/syntetisk
Materialevægt: 200 g/m2
Lynlås: Nej
Flatlock sømme: Ja
Woolpower laver varmt undertøj og strømper i merinould hele vejen fra garn til færdigt tøj på sin egen fabrik i Östersund. Når Woolpower producerer tøj, tænker de langsigtet i alle henseender. Tøjet skal være tidløst, funktionelt og holde en meget høj kvalitet – i en stræben efter at modvirke slid og spild. At tøjet er lavet af merinould er grundstammen i dets funktionalitet. De vælger også at tilsætte noget syntetisk materiale for at give tøjet ekstra styrke og holdbarhed. Uld er naturens eget funktionsmateriale, som både transporterer fugt væk, varmer selvom det er vådt og ikke lugter dårligt, når du sveder. Jo større luftskifte du kan skabe tættest på kroppen, desto mere varme kan du holde på. Woolpowers eget materiale Uldfrotté Original binder meget luft og fremstilles i flere forskellige tykkelser. Woolpowers tøj findes både som lag et, lag to og lag tre. LITE-sortimentet binder den mindste mængde luft og er det køligste alternativ, mens tøj, der er strikket af materialet Uldfrotté Original 200, 400 eller 600 g har til formål at bevare den varme, din krop producerer. Sørg for at tilpasse lagene efter aktivitet og hvad, der passer til dig.

Mere fra Woolpower

Se alle Undertrøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!