Kids' Long Johns 200 - ID: 3342

WoolpowerKids' Long Johns 200

Størrelseguide Mere info

Mere om Kids' Long Johns 200 fra Woolpower

Kids Long Johns 200 g er den klassiske lange børneunderbuks i vidunderlig uldfrotté fra svenske Woolpower. Fås nu i skønne farver! Lad dit barn få glæde af merinould, der ikke klør, med dejlig varm frotté på indersiden.

Kids Long Johns 200 g fra Woolpower er måske den bedste lange underbuks, dit barn kan få på. Kombinationen af merinouldens fordele (lugter ikke, varmer når den er fugtig m.v) og frottéens dejlige blødhed og funktion fås ikke bedre. Den lange underbuks er rundstrikket for at undgå gnavende sømme. 

  • Materiale: 60% Merinould, 25% Polyester, 13% Polyamid, 2% Elastan 
  • Indsyede benmanchetter
  • Forstærket bagparti
Egenskaber for Kids' Long Johns 200:
Materialevægt: 200 g/m2
Benlængde: Full Length
Vaskes i : 60 °C
Materiale: Merinould/Syntetisk
Flatlock sømme: Ja
Gylp: Nej
Woolpower laver varmt undertøj og strømper i merinould hele vejen fra garn til færdigt tøj på sin egen fabrik i Östersund. Når Woolpower producerer tøj, tænker de langsigtet i alle henseender. Tøjet skal være tidløst, funktionelt og holde en meget høj kvalitet – i en stræben efter at modvirke slid og spild. At tøjet er lavet af merinould er grundstammen i dets funktionalitet. De vælger også at tilsætte noget syntetisk materiale for at give tøjet ekstra styrke og holdbarhed. Uld er naturens eget funktionsmateriale, som både transporterer fugt væk, varmer selvom det er vådt og ikke lugter dårligt, når du sveder. Jo større luftskifte du kan skabe tættest på kroppen, desto mere varme kan du holde på. Woolpowers eget materiale Uldfrotté Original binder meget luft og fremstilles i flere forskellige tykkelser. Woolpowers tøj findes både som lag et, lag to og lag tre. LITE-sortimentet binder den mindste mængde luft og er det køligste alternativ, mens tøj, der er strikket af materialet Uldfrotté Original 200, 400 eller 600 g har til formål at bevare den varme, din krop producerer. Sørg for at tilpasse lagene efter aktivitet og hvad, der passer til dig.

Mere fra Woolpower

Se alle Lange underbukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!