Kids Socks Logo 400 - ID: A013723

kampagne

WoolpowerKids Socks Logo 400

Mere info

Mere om Kids Socks Logo 400 fra Woolpower

Kids Socks Logo 400 holder med statsgaranti dit barns fødder varme. Uld er det bedste, man kan have på fødderne, og frottéen sikrer, at sokkerne ikke klør, har høj isoleringsevne og er særdeles bløde og dejlige.
Kids Socks Logo 400 g har Woolpowers uldfrotté på indersiden, der binder luft og er meget blød. Woolpower-logoet er indstrikket på skaftet, som har ribstrikket overdel.
 
64 % merinould
32 % polyamid
4 % elastan  
Egenskaber for Kids Socks Logo 400:
Skafthøjde: Mid
Funktionspaneler: Nej
Mærket venstre/højre: Nej
Materiale: Uld/Syntetisk
Woolpower laver varmt undertøj og strømper i merinould hele vejen fra garn til færdigt tøj på sin egen fabrik i Östersund. Når Woolpower producerer tøj, tænker de langsigtet i alle henseender. Tøjet skal være tidløst, funktionelt og holde en meget høj kvalitet – i en stræben efter at modvirke slid og spild. At tøjet er lavet af merinould er grundstammen i dets funktionalitet. De vælger også at tilsætte noget syntetisk materiale for at give tøjet ekstra styrke og holdbarhed. Uld er naturens eget funktionsmateriale, som både transporterer fugt væk, varmer selvom det er vådt og ikke lugter dårligt, når du sveder. Jo større luftskifte du kan skabe tættest på kroppen, desto mere varme kan du holde på. Woolpowers eget materiale Uldfrotté Original binder meget luft og fremstilles i flere forskellige tykkelser. Woolpowers tøj findes både som lag et, lag to og lag tre. LITE-sortimentet binder den mindste mængde luft og er det køligste alternativ, mens tøj, der er strikket af materialet Uldfrotté Original 200, 400 eller 600 g har til formål at bevare den varme, din krop producerer. Sørg for at tilpasse lagene efter aktivitet og hvad, der passer til dig.

Mere fra Woolpower

Se alle Vandrestrømper

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!