Socks 400 - ID: 8414-1

kampagne

WoolpowerSocks 400

Mere info

Mere om Socks 400 fra Woolpower

400gr Woolpower sokker. Materiale, Ullfrotté Original består af to tredjedele fine Merino uld og 1/3 syntetiske fibre, strikket frotté. Unisex. Fremstillet i Sverige.

Materiale: 64% merinould, 32% polyamid, 4% elastan.
Egenskaber for Socks 400:
Skafthøjde: Mid
Funktionspaneler: Nej
Mærket venstre/højre: Nej
Materiale: Merinould/Syntetisk
Woolpower laver varmt undertøj og strømper i merinould hele vejen fra garn til færdigt tøj på sin egen fabrik i Östersund. Når Woolpower producerer tøj, tænker de langsigtet i alle henseender. Tøjet skal være tidløst, funktionelt og holde en meget høj kvalitet – i en stræben efter at modvirke slid og spild. At tøjet er lavet af merinould er grundstammen i dets funktionalitet. De vælger også at tilsætte noget syntetisk materiale for at give tøjet ekstra styrke og holdbarhed. Uld er naturens eget funktionsmateriale, som både transporterer fugt væk, varmer selvom det er vådt og ikke lugter dårligt, når du sveder. Jo større luftskifte du kan skabe tættest på kroppen, desto mere varme kan du holde på. Woolpowers eget materiale Uldfrotté Original binder meget luft og fremstilles i flere forskellige tykkelser. Woolpowers tøj findes både som lag et, lag to og lag tre. LITE-sortimentet binder den mindste mængde luft og er det køligste alternativ, mens tøj, der er strikket af materialet Uldfrotté Original 200, 400 eller 600 g har til formål at bevare den varme, din krop producerer. Sørg for at tilpasse lagene efter aktivitet og hvad, der passer til dig.

Mere fra Woolpower

Se alle Vandrestrømper

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!