WoolpowerTee 200

  Tee 200 - ID: 7102

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Tee 200 fra Woolpower

  Woolpower Tee 200 er cirkulær strikke og har ingen langsgående sømme. Den nederste kant er lige, og manchetterne er syet. Det er strikket således, at den glatte overflade er lavet af polyester og indersiden er af frottéstrikket Merino uld/polyamid. Unisex.

  Materiale: 60% Merinould, 25% Polyester, 13% Polyamid, 2% Elastan.

  Egenskaber for Tee 200:
  Materiale: Merinould/syntetisk
  Vaskes i : 60 °C
  Materiale: Merinould/syntetisk
  Lynlås: Nej
  Kompression: Nej
  Netpaneler: Nej
  Komfortable og holdbare beklædningsgenstande i uld materiale, fremstillet i Östersund, Sverige. Woolpowers strømper og uld undertøj fås i versioner til alle aktiviteter. Uldfrotté original, er det materiale der anvendes til kollektionen under varemærket Woolpower. Så langt, så er måske udtrykket Uldfrotté mere berømt end varemærket "Woolpower". Men da selskabet nu er repræsenteret i ikke mindre end 25 lande vælger de det mere levedygtige brand Woolpower. Woolpower fungerer så godt, fordi det binder en masse luft, og luft isolerer varme. Frottéstrikningen du bærer tættest på kroppen er også meget behageligt. Der er tre tykkelser af frotté strikke tøj, hvor 200 gram og 400 gram er de mest almindelige, og 600 gram der er ekstra tykt mellemlag. Siden 2011, har de også en flad strikket kollektion, kaldt LITE og er en smule tyndere.

  Mere fra Woolpower

  Se alle Undertrøjer

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!