Unisex Crewneck Lite - ID: 7111

kampagne

WoolpowerUnisex Crewneck Lite

Størrelseguide Mere info

Mere om Unisex Crewneck Lite fra Woolpower

Komfortabel og let vest i ribstrikket merino uld. Woolpower Crewneck LITE har langsgående søm der bøjer sig efter din krop for en optimal pasform. Unisex. Woolpower Crewneck LITE har raglanærmer for at undgå irritation på huden, når du har en rygsæk på ryggen. Forlænget ryg for at undgå kuldeåbning mellem bukser og trøje.

Materiale: 80% Merinould, 20% Polyamid.
Egenskaber for Unisex Crewneck Lite:
Materiale: Merinould/syntetisk
Vaskes i : 60 °C
Lynlås: Nej
Flatlock sømme: Ja
Woolpower laver varmt undertøj og strømper i merinould hele vejen fra garn til færdigt tøj på sin egen fabrik i Östersund. Når Woolpower producerer tøj, tænker de langsigtet i alle henseender. Tøjet skal være tidløst, funktionelt og holde en meget høj kvalitet – i en stræben efter at modvirke slid og spild. At tøjet er lavet af merinould er grundstammen i dets funktionalitet. De vælger også at tilsætte noget syntetisk materiale for at give tøjet ekstra styrke og holdbarhed. Uld er naturens eget funktionsmateriale, som både transporterer fugt væk, varmer selvom det er vådt og ikke lugter dårligt, når du sveder. Jo større luftskifte du kan skabe tættest på kroppen, desto mere varme kan du holde på. Woolpowers eget materiale Uldfrotté Original binder meget luft og fremstilles i flere forskellige tykkelser. Woolpowers tøj findes både som lag et, lag to og lag tre. LITE-sortimentet binder den mindste mængde luft og er det køligste alternativ, mens tøj, der er strikket af materialet Uldfrotté Original 200, 400 eller 600 g har til formål at bevare den varme, din krop producerer. Sørg for at tilpasse lagene efter aktivitet og hvad, der passer til dig.

Mere fra Woolpower

Se alle Undertrøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!